Nieuwjaarsreceptie Stichting Vrienden

Op 13 januari 2017 organiseren wij samen het HC Rotterdam onze nieuwjaarreceptie vanaf 17.00 uur. U en uw partner zijn van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar.

MET KEES JANSMA AAN TAFEL

Sportpresentator Kees Jansma is onze gastspreker tijdens de Vriendenborrel van 7 december 2016

VRIENDEN VAN ROTTERDAM LIVE 2016

De eerste editie van De Vrienden van Rotterdam LIVE maakt zich op voor een weergaloos jaarfeest op zaterdag 5 november 2016.

UITNODIGING VRIENDENBORREL WOENSDAG 5 OKTOBER

Hans den Oudendammer directeur Rotterdam Topsport vertelt ons over het topsportbeleid binnen de nieuwe stedelijke sportnota in Rotterdam.

Vriendenborrel 7 september 2016, een nieuw seizoen

Vanaf 7 september start het nieuwe seizoen weer voor Stichten Vrienden Hockey Club Rotterdam.

Stichting Vrienden op historische grond

Het is weer tijd voor onze ‘Met de Vrienden de Stad in’ en dit jaar is gekozen voor een locatie met een historisch tintje.

VRIENDENBORREL MET ROBIN VAN GALEN

Op woensdag 1 juni hebben wij een Vriendenborrel met waterpolocoach Robin van Galen als onze gastspreker.

UITNODIGING VRIENDENBORREL 6 APRIL

De voorzitter van VNO-NCW Regio Rotterdam Diederik van Dommelen is de gastspreker van Stichting Vrienden.

UITNODIGING VRIENDENDINER

Vrienden,

Vrienden culinair - een van de vaste jaarlijkse activiteiten - omvat dit jaar een Vriendendiner op locatie. Een gezellige borrel en diner, een perfect moment om je zakelijk bij te praten en toekomstplannen met je vrienden te delen in een mooie gelegenheid in de stad.

IN THE RUN FOR WORLD EXPO 2025

Als eerste gastspreker van 2016 gaat Leendert Bikker ons vertellen waarom Rotterdam de aangewezen stad is voor het organiseren van de World Expo 2025.